







ÄLVSBYN, SWEDEN | 20-21 MARCH 2015

FIM SNOWCROSS WORLD CHAMPIONSHIP & WOMEN WORLD CUP TIME SCHEDULE

Up to 40 WC riders two Groups & 20 Women in one Group

ONE DAY BEFORE THE EVENT		Friday 20.03. 15
Technical Verifications:		08:00 – 11:00
Circuit Control:		10:00
Meeting with the Organisers & Race Direction # 1:		11:30
Meeting with the riders:		12:50
Free Practice: Women World Cup	(25 minutes)	/ Max 20 riders)
Group "1":		13:20 – 13:45
Free Practice: World Championship	(25 minutes)	/ Max 20 riders)
Group "1":		13:50 – 14:15
Group "2":		14:20 – 14:45
Free Practice: Women World Cup	(10 minutes)	/ Max 20 riders)
Group "1":		14:50 – 15:00
Free Practice: World Championship	(10 minutes)	/ Max 20 riders)
Group "1":		15:05 – 15:15
Group "2":		15:20 – 15:30
Race Direction Meeting # 2		16.00







ÄLVSBYN, SWEDEN | 20-21 MARCH 2015

FIM SNOWCROSS WORLD CHAMPIONSHIP & WOMEN WORLD CUP TIME SCHEDULE

DAY OF THE EVENT Sa	aturday 21.03.15
Qualifying Practice: Women World Cup (10 minutes)	/ Max 20 riders)
Group "1":	11:00 – 11:10
Qualifying Practice: World Championship (10 minutes)	/ Max 20 riders)
Group "1":	11:15 – 11:25
Group "2":	11:30 – 11:40
Track preparation	11:40 – 12:10
Heat 1 (Semifinal) World Championship (10 minutes + 2 laps)	/ Max 20 riders)
Snowmobiles in the waiting zone:	12:10
Sighting lap:	12:10
Start:	12:20
Heat 2 (Semifinal) World Championship (10 minutes + 2 laps)	/ Max 20 riders)
Snowmobiles in the waiting zone:	12:40
Sighting lap:	12:40
Start:	12:50
Track preparation	13:10 - 14:10
Last Change Ovalifier World Championship (Omigutes L.O. Jane	\ /May 00 midama\
Last Chance Qualifier World Championship (8 minutes + 2 laps	,
Snowmobiles in the waiting zone:	14:10
Sighting lap:	14:10
Start:	14:20
Main Event (Final) Women World Cup (10 minutes + 2 laps	/ Max 20 riders)
Snowmobiles in the waiting zone:	14:40
Sighting lap:	14:40
Start:	14:50
Otart.	14.50
Main Event (Final) World Championship (15 minutes + 2 laps	/ Max 20 riders)
Snowmobiles in the waiting zone:	15:10
Sighting lap:	15:10
Start:	15:20
Prize-Giving Ceremony:	Immediately
	Immediately after
Press Conference:	miniodiator, artor
Press Conference:	Prize-Giving
Press Conference:	