











FIM JUNIOR MOTOCROSS WORLD CHAMPIONSHIP

ESTONIA



LANGE MOTOKESKUS | 29-30 JULY 2017

TIME SCHEDULE 2017

	Friday 28 July
Technical Control:	09.00 - 17.00
Circuit Control:	14:00
Environmental briefing with the riders	15:00
(YouthStream tent):	
Meeting with the Organiser:	16:00
International Jury, First Meeting:	17:30
Second Circuit Control (if necessary):	After the Jury Meeting
Riders Medal Ceremony (Podium):	19:30

THE SCHEDULE OF THE SATURDAY WILL BE PUBLISHED ON SITE

























FIM JUNIOR MOTOCROSS WORLD CHAMPIONSHIP

ESTONIA





	Sunday 30 July
Warm-Up, 125cc (20 minutes):	09:00 - 09:20
Warm-Up, 65cc (20 minutes):	09:30 - 09:50
Warm-Up, 85cc (20 minutes):	10:00 - 10:20
Riders and teams presentation (Starting gate):	10:30
65cc, Race 1 (Start - 10 minutes):	11:20
Motorcycles in the Waiting Zone	
65cc, Race 1, Start:	11:30
(maximum 40 riders / 12 minutes + 2 laps)	
85cc, Race 1 (Start - 10 minutes):	12:05
Motorcycles in the Waiting Zone	
85cc, Race 1, Start:	12:15
(maximum 40 riders / 20 minutes + 2 laps)	
125cc, Race 1 (Start - 10 minutes):	13:00
Motorcycles in the Waiting Zone	
125cc, Race 1, Start:	13:10
(maximum 40 riders / 25 minutes + 2 laps)	
65cc, Race 2 (Start - 10 minutes):	14:20
Motorcycles in the Waiting Zone	
65cc, Race 2, Start:	14:30
(maximum 40 riders / 12 minutes + 2 laps)	
85cc, Race 2 (Start - 10 minutes):	15:05
Motorcycles in the Waiting Zone	
85cc, Race 2, Start:	15:15
(maximum 40 riders 20 minutes + 2 laps)	
125cc, Race 2 (Start - 10 minutes):	16:00
Motorcycles in the Waiting Zone	
125cc, Race 2, Start:	16:10
(maximum 40 riders / 25 minutes + 2 laps)	
65cc Prize-Giving Ceremony (65cc PGC):	17:00
(riders positions 1, 2, 3 of the overall results)	
85cc Prize-giving Ceremony (85cc PGC):	Immediately after
(riders positions 1, 2, 3 of the overall results)	65cc PGC
125cc Prize-Giving Ceremony (125cc PGC):	Immediately after
(riders positions 1, 2, 3 of the overall results)	85cc PGC
Team Prize-Giving Ceremony (Team PGC):	Immediately after
(teams positions 1, 2, 3 of the overall results)	125cc PGC
International Jury, Third Meeting:	17:30











