









FIM JUNIOR MOTOCROSS WORLD CHAMPIONSHIP



ESTONIA



LANGE MOTOKESKUS | 29-30 JULY 2017

More than 50 riders in all classes	Saturday 29 July
Free Practices Group "A", 125cc (20 minutes):	09:00 - 09:20
Free Practices Group "B", 125cc (20 minutes):	09:30 - 09:50
Free Practices Group "A", 85cc (20 minutes):	10:00 - 10:20
Free Practices Group "B", 85cc (20 minutes):	10:30 - 10:50
Free Practices Group "A", 65cc (20 minutes):	11:00 - 11:20
Free Practices Group "B", 65cc (20 minutes):	11:30 - 11:50
Camera on Board Session	12:00
Start gate demonstration:	12:30
Qualifying Practices Group "A", 125cc:	13:15 - 13:35
(20 minutes)	
Start Practice Group "A", 125cc:	Immediately after
(<u>+</u> 5 minutes)	Qualifying Practice
Qualifying Practices Group "B", 125cc:	13:55 - 14:15
(20 minutes)	
Start Practice Group "B", 125cc:	Immediately after
(± 5 minutes)	Qualifying Practice
Qualifying Practices Group "A", 85cc:	14:35 - 14:55
(20 minutes)	
Start Practice Group "A", 85cc:	Immediately after
(± 5 minutes)	Qualifying Practice
Qualifying Practices Group "B", 85cc:	15:15 - 15:35
(20 minutes)	
Start Practice Group "B", 85cc:	Immediately after
(± 5 minutes)	Qualifying Practice
Qualifying Practices Group "A", 65cc:	15:55 - 16:15
(20 minutes)	
Start Practice Group "A", 65cc:	Immediately after
(+ 5 minutes)	Qualifying Practice
Qualifying Practices Group "B", 65cc:	16:35 - 16:55
(20 minutes)	1 1 6
Start Practice Group "B", 65cc:	Immediately after
(± 5 minutes)	Qualifying Practice
125cc, Last Chance Race (Start -10 minutes)	17:30
Sighting Lap	47.40
Last Chance Race, 125cc (10 minutes + 2 laps):	17:40
85cc, Last Chance Race (Start -10 minutes)	18:10
Sighting Lap	19.20
Last Chance Race, 85cc (10 minutes + 2 laps):	18:20
65cc, Last Chance Race (Start -10 minutes)	18:50
Sighting Lap	10.00
Last Chance Race, 65cc (10 minutes + 2 laps):	19:00
International Jury, Second Meeting:	19:30











